Съставки за remove add Порции 400 г кисело мляко 100 г сладко от боровинки 2 с. л. мед 25 г мюсли Приготви
1 Медът се прибавя към киселото мляко и се разбърква добре. 2 Слагат се половината мюсли и се разбърква отново. 3 С помощта на силиконова четка се намазват стените на 4 силиконови формички за сладолед със сладко от боровинки. 4 Налива се киселото мляко и се поставя клечка в средата. 5 Останалата част от мюслито се разпределя отгоре и формичките се слагат във фризер поне за 2 часа. 6 По желание се сервира с боровинки, малини и мента за украса.
play_circle_outline access_time 20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладолед категория Десерти Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 105 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемов кейк с ревен и ванилово сорбе категория Рецептите на chef Ангелов Десерти
play_circle_outline access_time 45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпоне категория Десерти Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехи категория Десерти Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с тиква и орехи категория Десерти Закуска
play_circle_outline access_time 45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с ябълки и круши категория Закуска Десерти
play_circle_outline access_time 45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Блокчета гранола категория Десерти Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони с фъстъчено масло категория Десерти Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 50 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бонбони със сливи и ядки категория Десерти Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боровинков пай категория Десерти Закуска Вегетариански ястия