Съставки за remove add Порции 400 г кайсии 120 г кафява захар 300 г пресни малини 1 бр. лимон Приготви
1 Захарта се сипва в касерола. Наливат се 150 мл вода и лимоновият сок и се кипва. Приготвя се захарен сироп и се оставя да се охлади. 2 Костилките на кайсиите се махат. Нарязват се и заедно с малините се пюрират със сиропа. Сместа се прецежда и се прибира във фризера. 3 След 1 час се разбърква с вилица. Това се прави още няколко пъти през 30 минути. Когато замръзне напълно, се сервира.
play_circle_outline access_time 10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Горещ шоколад категория Вегетариански ястия Напитки Десерти
play_circle_outline access_time 10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Шейк с ягоди и боровинки категория Вегетариански ястия Напитки Десерти
play_circle_outline access_time 15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Яйчен пунш категория Напитки Десерти
play_circle_outline access_time 20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ананасов сладолед категория Десерти Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 105 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемов кейк с ревен и ванилово сорбе категория Рецептите на chef Ангелов Десерти
play_circle_outline access_time 45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемови мъфини с крем от маскарпоне категория Десерти Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бадемово кафе с кардамон категория Напитки Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 120 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баклава с орехи категория Десерти Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с тиква и орехи категория Десерти Закуска
play_circle_outline access_time 45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Баница с ябълки и круши категория Закуска Десерти