Фъстъченото и 80 г краве масло (размекнато на стайна температура) се смесват с ваниловата и пудрата захар.
2
Всичко се разбива добре в блендер до получаване на гладка паста. От сместа се оформят малки топчета (с големината на орех), които се поставят в тава, покрита с хартия за печене. Прибират се в хладилник, докато се втвърдят.
3
Шоколадът се загрява с останалото масло на водна баня. Топчетата се потапят едно по едно в разтопения шоколад, но не целите.
4
Поставят се върху хартия за печене, за да се втвърди шоколадът и да образува чашка. Бонбоните се съхраняват в хладилник, докато бъдат сервирани.
5
От тези продукти се получават между 25 и 35 бонбона.
Съставки
Съставки за
Порции
200 г
фъстъчено масло
100 г
краве масло
1 пакетче
ванилова захар
200 г
пудра захар
200 г
шоколад
Приготвяне
1
Фъстъченото и 80 г краве масло (размекнато на стайна температура) се смесват с ваниловата и пудрата захар.
2
Всичко се разбива добре в блендер до получаване на гладка паста. От сместа се оформят малки топчета (с големината на орех), които се поставят в тава, покрита с хартия за печене. Прибират се в хладилник, докато се втвърдят.
3
Шоколадът се загрява с останалото масло на водна баня. Топчетата се потапят едно по едно в разтопения шоколад, но не целите.
4
Поставят се върху хартия за печене, за да се втвърди шоколадът и да образува чашка. Бонбоните се съхраняват в хладилник, докато бъдат сервирани.
5
От тези продукти се получават между 25 и 35 бонбона.