Маринован червен лук


Време за приготвяне
10 мин
Трудност

категория
  • Предястия
  • Салати
  • Вегетариански ястия

Съставки

Съставки за
 
Порции

  • 6 глави
    червен лук
  • 1 ч. ч.
    ябълков оцет
  • 2 ч. ч.
    вода
  • 1 с. л.
    захар
  • 1 ч. л.
    сол

Приготвяне

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Лукът се почиства, реже се на тънки шайби и се слага в буркан.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Водата се смесва с оцета, солта и захарта. Прибавят се кориандър и синапено семе и лукът се полива с течността.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Бурканът се затваря и се съхранява в хладилник.

Подобни рецепти