Брускети с авокадо и котидж сирене


Време за приготвяне
20 мин
Трудност

категория
  • Предястия
  • Бургери, сандвичи и брускети
  • Вегетариански ястия

Съставки

Съставки за
 
Порции

  • 12 бр.
    филии хляб
  • 2 скилидки
    чесън
  • 4 бр.
    авокадо
  • 1 глава
    червен лук
  • 1 бр.
    лайм
  • 4 стръка
    магданоз
  • 1 бр.
    зелена люта чушка
  • 150 г
    котидж сирене

Приготвяне

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Филийките се намазват с маслиново масло от двете страни. Запичат се загрят тиган от двете страни до приятен златист загар. Натриват се с едната скилидка чесън.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Почистеното авокадо се слага в купа, леко се смачква и се прибавят нарязаните червен лук, магданоз, люта чушка, останалият ситно нарязан чесън, сокът и настърганата кора от лайма, сол и черен пипер.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Всичко се разбърква добре и се разпределя върху брускетите. Отгоре се поставя от сиренето, поръсва се с маслиново масло и сол на вкус, и се сервира.

Подобни рецепти