Добре отцедените риба и нахут, майонезата, заквасената сметана, размекнатото масло, каперсите, лимоновият сок и конякът се смилат в блендер до получване на пастет. Подправя се с магданоза, сол и черен пипер.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Пастетът се сервира с препечен хляб.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Преди поднасяне се съхранява в хладилник в купа, покрита с фолио за свежо съхранение.
Съставки
Съставки за
Порции
200 г
консерва риба тон (филе)
75 г
отцеден нахут
50 г
майонеза
30 г
заквасена сметана
30 г
краве масло
1 ч. л.
каперси
1 ч. л.
лимонов сок
1 с. л.
коняк
1 с. л.
наситнен магданоз
Приготвяне
1
accessibility.recipes.cookingstep
Добре отцедените риба и нахут, майонезата, заквасената сметана, размекнатото масло, каперсите, лимоновият сок и конякът се смилат в блендер до получване на пастет. Подправя се с магданоза, сол и черен пипер.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Пастетът се сервира с препечен хляб.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Преди поднасяне се съхранява в хладилник в купа, покрита с фолио за свежо съхранение.