Крем сиренето се смесва с 40 г майонеза, чесън и сол. Отделят се 4 листа от марулята, като бялата част към стъблото се изрязва. Рибата се отцежда добре, а репичките се нарязват на дребно.
2
accessibility.recipes.cookingstep
В подходяща купа се слагат рибата, царевицата и репичките, прибавя се майонезата с крем сирене и всичко се разбърква добре.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Питките се намазват с останалата майонеза, върху всяка се слага по един лист маруля, отгоре се разпределя от сместа с рибата. Питката се завива и се сервира.
Съставки
Съставки за
Порции
4 бр.
тортили
200 г
консерва риба тон
150 г
царевица от консерва
60 г.
маруля
20 г
репички
70 г
майонеза
40 г
крем сирене
Приготвяне
1
accessibility.recipes.cookingstep
Крем сиренето се смесва с 40 г майонеза, чесън и сол. Отделят се 4 листа от марулята, като бялата част към стъблото се изрязва. Рибата се отцежда добре, а репичките се нарязват на дребно.
2
accessibility.recipes.cookingstep
В подходяща купа се слагат рибата, царевицата и репичките, прибавя се майонезата с крем сирене и всичко се разбърква добре.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Питките се намазват с останалата майонеза, върху всяка се слага по един лист маруля, отгоре се разпределя от сместа с рибата. Питката се завива и се сервира.