Съставки за remove add Порции 300 г крем сирене 100 г сирене „Чедър“ 50 г заквасена сметана 1 връзка див лук Приготви
1 Крем сиренето се разбива със заквасената сметана с телена бъркалка. 2 Лукът се наситнява и се прибавя. Накрая се слага настърганото сирене „Чедър” и се разбърква. Дипът се поднася с гризини.
play_circle_outline access_time 15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматна разядка със сирена категория Предястия
play_circle_outline access_time 5 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ароматно масло категория Вегетариански ястия Предястия
play_circle_outline access_time 30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Аспержи в бекон категория Предястия
play_circle_outline access_time 35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бързи пръчици категория Предястия Закуска
play_circle_outline access_time 80 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бирени моркови категория Предястия Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Боб на фурна със сметана категория Предястия Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети капрезе категория Предястия Бургери, сандвичи и брускети Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с авокадо и котидж сирене категория Предястия Бургери, сандвичи и брускети Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с гъби категория Вегетариански ястия Предястия Бургери, сандвичи и брускети
play_circle_outline access_time 40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с патладжани и сирене категория Предястия Вегетариански ястия Бургери, сандвичи и брускети