1 В широк съд се налива водата и се слага да заври. Огънят се намалява на най-ниска степен. Сипва се 1 с. л. оцет. 2 Черпак или дървена лъжица се намазва с олио. 3 Яйцето се чуква в малка купичка. 4 После внимателно се прехвърля в черпака. Черпакът трябва да е изправен. 5 Внимателно се спуска във водата. 6 Готви се около 3–4 минути, докато белтъкът леко се втвърди. 7 С помощта на лъжица яйцето се обръща внимателно и се готви още една минута. Изважда се, отцежда се и се оставя на топло.
play_circle_outline access_time 35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бързи пръчици категория Предястия Закуска
play_circle_outline access_time 10 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Брускети с телешко и зеленчуци категория Предястия Закуска Бургери, сандвичи и брускети
play_circle_outline access_time 60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Кейк с праз и овче сирене категория Предястия Закуска
play_circle_outline access_time 30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Мъфини с яйца категория Предястия Вегетариански ястия Закуска
play_circle_outline access_time 40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Палачинково руло с чушки и тиквички категория Закуска Предястия
play_circle_outline access_time 40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Пухкави палачинки категория Предястия Закуска Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Тортиля с риба тон, царевица и репички категория Предястия Закуска
play_circle_outline access_time 35 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Вегетариански палачинки категория Предястия Закуска Вегетариански ястия
play_circle_outline access_time 20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Яйца "Бенедикт" категория Вегетариански ястия Закуска Предястия
play_circle_outline access_time 40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Зелени палачинки категория Предястия Закуска Вегетариански ястия