Агнешки шишчета


Време за приготвяне
150 мин
Трудност

категория
  • Основни ястия

Съставки

Съставки за
 
Порции

  • 500 г
    агнешко месо от бут
  • 2 скилидки
    чесън
  • 1 глава
    лук
  • 2 с.л.
    маслиново масло

Приготвяне

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Месото се нарязва на кубчета, подправя се със сол, черен пипер, маслиново масло, с нарязан на ситно чесън и лук – на ивички. Покрива се със стреч фолио и се оставя да престои 2 часа и 30 минути в хладилник.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    След това се нанизва на шишчета, поръсва се с пушен пипер и се пече на сух тиган с незалепващо покритие.

Подобни рецепти