Месото се нарязва на кубчета, подправя се със сол, черен пипер, маслиново масло, с нарязан на ситно чесън и лук – на ивички. Покрива се със стреч фолио и се оставя да престои 2 часа и 30 минути в хладилник.
2
След това се нанизва на шишчета, поръсва се с пушен пипер и се пече на сух тиган с незалепващо покритие.
Съставки
Съставки за
Порции
500 г
агнешко месо от бут
2 скилидки
чесън
1 глава
лук
2 с.л.
маслиново масло
Приготвяне
1
Месото се нарязва на кубчета, подправя се със сол, черен пипер, маслиново масло, с нарязан на ситно чесън и лук – на ивички. Покрива се със стреч фолио и се оставя да престои 2 часа и 30 минути в хладилник.
2
След това се нанизва на шишчета, поръсва се с пушен пипер и се пече на сух тиган с незалепващо покритие.