Съставки за
Порции
- 2 кгсвинска плешка без кост
- 60 гмед
- 1 ч.л.сол
- 2 с.л.горчица
- 150 гсушени сливи (без костилки)
- 50 млконяк
- 2 бр.дафинов лист
- 1 с.л.черен пипер на зърна
- 5 бр.звезден анасон
- 2 с.л.сос „Уорчестър”
- 2 главилук
- 2 бр.моркови
- 2 стръкастеблена целина
- 2 стръкапраз
- 500 млтелешки бульон
- 5 скилидкичесън
- 1.2 кгкартофи
- 1 с.л.морска сол
- 200 млпрясно мляко
- 100 гкраве масло
- 0.5 ч.л.индийско орехче
- 50 гедра галета
- 20 млмаслиново масло
- 0.5 магданозмагданоз