Съставки за
Порции
4 бр.
свински джолан с кост
200 г
целина
1 глава
лук
7 скилидки
чесън
2 бр.
морков
2 стръка
селъри
500 мл
бяло вино
6 бр.
бахар на зърна
2 бр.
дафинов лист
10 бр.
черен пипер на зърна
1 с.л.
сух риган
3 ч.л.
червен пипер
3 ч.л.
чубрица
1.5 връзка
магданоз
100 мл
олио
200 г
брашно
1 ч.л.
сол
400 г
червен боб от консерва
400 г
бял боб от консерва
250 г
замразен зелен фасул
30 г
шалот
200 г
домат
200 мл
доматен сок
150 мл
маслиново масло
200 г
бекон
400 г
царевица от консерва
500 мл
прясно мляко
150 мл
животинска сметана
4 стръка
розмарин