Съставки за remove add Порции500 гсвински ребра500 гкисело зеле2 главилук600 гкартофи2 бр.морков2 стръкакопър2 бр.дафинов лист2 с. л.олиоПриготви
1accessibility.recipes.cookingstepРебрата се сваряват в 3 л вода с 1 ч. л. сол и дафиновите листа. Изваждат се и се нарязват на едро.2accessibility.recipes.cookingstepЛукът се нарязва на полумесеци, зелето – на тънки ленти, а морковите – на ивици с белачка.3accessibility.recipes.cookingstepЗеленчуците се запържват в олиото и се изсипват в супата. Прибавят се и нарязаните на кубчета картофи.4accessibility.recipes.cookingstepМесото се връща обратно в тенджерата. Вари се, докато зеленчуците омекнат.5accessibility.recipes.cookingstepСупата се овкусява със сол, черен пипер и наситнен копър и се сервира.
play_circle_outline access_time90 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Бродето ала фишкатегорияСупи
play_circle_outline access_time60 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Доматена супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гъста зеленчукова супакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time20 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu ГаспачокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time15 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с червено цвеклокатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time30 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Гаспачо с динякатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time40 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Грахова супакатегорияСупи
play_circle_outline access_time75 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Карфиолена супа с беконкатегорияСупи
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Копривена чорбакатегорияСупиВегетариански ястия
play_circle_outline access_time45 мин restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Крем супа от карфиолкатегорияСупиВегетариански ястия